Машини професійні посудомийні

 

тел./факс (044) 221-17-75, (044) 36-220-56 , моб. (098) 0000-300, (067) 989-44-58, info@assari.com.ua, office@assari.com.ua

Про нас

Контакти

Каталог обладнання

Об'єкти

Статті

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ БАРІВ

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ КАФЕ, РЕСТОРАНІВ

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЇДАЛЕНЬ

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПІЦЕРІЙ

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ФАСТ-ФУДА

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ М'ЯСНИХ ТА КУЛІНАРНИХ ЦЕХІВ

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ МАГАЗИНІВ, СУПЕРМАРКЕТІВ

 

 

 

 

 

 

Професійні засоби для гігієни кухні

 

Ми пропонуємо готові комплексні гігієнічні рішення з урахуванням специфічних умов і потреб кожного підприємства. Наші спеціалісти забезпечують сервісне обслуговування кожного клієнта, що містить не тільки доставку і встановлення засобів гігієни , але й індивідуальні рекомендації щодо правильного використання продукції, а також навчальні тренінги для персоналу по вживанню засобів гігієни і загальним гігієнічним вимогам.
Те, що побутовим засобам гігієни не місце на ресторанній кухні , сьогодні вже знають всі. Пора зробити наступний крок – і зрозуміти, що інноваційні продукти на ринку гігієни можуть стати для ресторану однією з вагомих переваг в боротьбі за клієнта. Чистота - застава здоров'я! Це гасло з плакатів в радянських їдальнях анітрохи не втратило своєї актуальності і в даний час. Причому заставою здоров'я є не лише вимиті перед обідом руки, але і чистота на кухні, а в першу чергу - якісно вимитий посуд. А ще, що не менше важливо, - від цього залежить престиж закладу . Вино, подане в неякісно вимитому келиху, може стати причиною втрати вигідного клієнта. Здавалося б, що може бути простіше, ніж вимити посуд?! Але не потрібно забувати, що йдеться не про дві і навіть не про 20-ть тарілок, що зазвичай для домашніх умов. Сьогодні ми говоримо про миття посуду в ресторанах, барах, кафе, їдалень, тобто, на так званих підприємствах громадського харчування. Тут рахунок йде не на десятки, а на сотні, а інколи і тисячи тарілок, чашок, келихів, і т.д.  Засоби гігієни для домашнього використання, як правило, мають універсальне вживання і базовий набір властивостей,  достатній для чистоти житла і особистої гігієни середньостатистичної сім'ї. Професійне використання висуває значно вищі вимоги як до якості, так і відносно набору гігієнічних властивостей, ефективності вживання , економічності витрат і в співвідношенні ціна/якість.

Необхідний мінімум засобів для кухні і особистої гігієни працівників з розрахунку на середньостатистичний ресторан:

Перше – це миючі та ополіскуваючі засоби для посудомийної машини. Обполіскування дає можливість повністю прибрати забруднення, додати посуду блиск.  Друге – засоби для ручного миття посуд, який має бути м'якими і не дратувати шкіру рук.
Третє – засоби для миття, чищення печей , грилів. Печи знаходяться у режимі постійної експлуатації,  і, якщо не використовувати професійні миючі засоби постійно, термін служби техніки значно зменшиться.
Четверте – засоби для миття підлоги, щоб як можна довше зберегти його початковий вигляд. Відзначимо, що сьогодні саме по чистоті підлоги найчастіше судять про чистоту кухні в цілому. 
П'яте засоби для видалення накипу . Жорстка водопровідна вода псує навіть найдорожче обладнання. Лише регулярне видалення за допомогою спеціальних засобів накипу з деталей,  дотичних з водою, здатне в якійсь мірі нівелювати цю жорсткість. Як варіант, пропонуємо також спеціальні прилади - пом'якшувачи води . Вони недорогі, прості в експлуатації, працюють на звичайній кухонній солі.
Шосте – засоби для дезинфекції всіх зон кухні. 
Сьоме – останнє, але не менш важливе, - засоби для особистої гігієни працівників, що включають засоби для рук і засоби для чищення форми.

 

 

 

 

 

Магазіни, супермаркети Кафе, ресторани Бари Їдальні Піццерії Фаст-фуд Японська кухня Пекарні, кондитерскі цехи М'ясні цехи Професійні засоби для гігієни кухні