Практичные экспо- и экономпанели оптом и в розницу.
тел./факс (044) 221-17-75, (044) 36-220-56 , моб. (098) 0000-300, (067) 989-44-58 , info@assari.com.ua, office@assari.com.ua
рус /укр

Про нас

Контакти

Каталог

Об'екти

Статті

Холодильне обладнання

Вибір холодильного обладнання для Вашого підприємства – складний процес і справжнє мистецтво. Якщо обладнання вибране виходячи з реальних потреб ресторану, кафе або магазина, забезпечене всіма необхідними опціями, вырно розташовано і вчасно проходить технічне обслуговування, ефективність Вашого бізнесу значно зросте і швидко окупляться всі пов'язані з придбанням витрати. Актуальні нові надходження, популярні моделі та широкий асортимент наших товарів дозволять Вам придбати холодильне обладнання, що відповідає усім Вашим вимогам.
Холодильне обладнання для підприємств харчування призначене для тривалого зберігання продуктів та готових кулінарних виробів. Зазвичай відрізняють два типи холодильного обладнання, залежно від температурного режиму, в якому зберігаються харчові продукти: середньотемпературне (-5.+10) або холодильне, і низькотемпературне (-18.-25) або морозильне.

Холодильні шафи Шкафы холодильные и морозильные

Холодильна шафа - це охолоджуваний теплоізольований ящик з дверима. Він застосовується для короткочасного зберігання продуктів з обмеженим терміном зберігання у всіх форматах продовольчих магазинів і на підприємствах громадського харчування. Зовнішні та внутрішні обшивки таких холодильних шаф виготовляють зазвичай із сталі, алюмінію або з пластмас. Оптимальні габарити, легкість в експлуатації, можливість одночасної демонстрації і зберігання продуктів роблять їх незамінними в міні - і супермаркетах. Морозильні шафи - призначені для зберігання невеликої кількості заморожених харчових продуктів в торгівельному залі, а так само для встановлення на кухнях ресторанів, барів і інших підприємств громадського харчування. Компанія "АССАРІ" пропонує холодильні і морозильні шафи польських, російських, українських виробників у великому асортименті.

Холодильні камери камера холодильная

Холодильна камера - це збірна, охолоджувана ємність, обмежена збірними теплоізольованими щитами. Холодильна камера найчастіше використовується для охолоджування і зберігання продовольчих товарів. Камера встановлюється зазвичай в підсібному приміщенні магазина або підприємства громадського харчування. Усередині холодильної камери можливе розміщення полиць для продуктів. Охолоджування внутрішнього об'єму здійснюється холодильними машинами з окремо розташованими або вбудованими холодильними агрегатами .
Холодильні камери, зібрані з теплоізоляційних сендвіч-панелей, дозволяють зберігати значний запас харчової сировини і напівфабрикатів. Завдяки модульній конструкції, збірно-розбірні камери можуть бути від 3 до 100 куб.м.

Морозильні скрині ларь морозильный

з теплоізольованою металевою кришкою призначені для зберігання заморожених продуктів. Корисний об'єм камери таких скринь складає від 250 до 600 л. Скрині із прозорим скляним верхом застосовують для демонстрації і продажу товарів.

Холодильні столи стол холодильный

- універсальне і практичне обладнання для професійної кухні. Вони дозволяють максимально використовувати робочий простір на кухні, поєднуючи в собі функції робочого столу і холодильника. Столешня холодильних столів завжди із нержавіючої сталі і застосовується як робоча поверхня.

Столи піцерійні холодильный стол для пиццы

Стіл для піци відрізняється від звичайного холодильного столу наявністю спеціальних охолоджуваних ємностей для інгредієнтів та охолоджуваною поверхнею, виконаною з граніту, на якій і відбувається складання піци з красту і компонентів.

Холодильні агрегати для зберігання вина ХОЛОДИЛЬНЕ ОБЛДНАННЯ ДЛЯ ВИННИХ ЛЬОХІВ

Для власників вінніх льохів або спеціальних камер пропонуються агрегати охолоджування повітря виробництва Італії, що створюють ідеальні умови для максимального збільшення виразності і неповторного характеру Ваших вин.

кондитерская витрина Для продажу кондитерських виробів випускаються спеціальні кондитерські вітрини, що відповідають як естетичним вимогам, так і витримуючі спеціальні температурні, відповідні для кондитерських виробів.
Кондитерські вітрини призначені для наглядної демонстрації і зберігання кондитерських виробів при температурі від +1о до +10о С. Вітрини випускаються в різних кольорах обробки і вибираються виходячи з габаритів і дизайну.

Льодогенератори ледогенератор

або генератори льоду - це машини для виробництва самих різних видів льоду: лускатого, кубікового, снігу та інш. Льодогенератори частіше застосовуються в підприємствах громадського харчування як для приготування коктейлів, так і для торгівельних цілей, наприклад, у викладенні риби на вітрину. У асортименті "АССАРІ" пропонуються льодогенератори з продуктивністю від 10 до 15000 кг льоду в добу.

Камери шокової заморозки апарат шокової заморозки


Шокова заморозка - одна з новітніх популярних технологій, вживана на підприємствах громадського харчування. Завдяки різкому пониженню температури в продукті проліферація бактерій значно сповільнюється, що дозволяє зберігати охолоджені кулінарні вироби і напівфабрикати до 7 днів, а заморожені – до 9 місяців без втрати якості. Продуктивність даних апаратів шокового заморожування складає від 3 до 150 кг охолоджуваного продукту за 1 цикл у відповідному режимі: інтенсивного охолоджування чи шокової заморозки.

Кондитерские шкафы шкаф кондитерский

используются для демонстрации кондитерских изделий и десертов в магазинах, кафе и ресторанах. Стеклянные стенки и двери из стеклопакетов обеспечивают хорошую теплоизоляцию и всесторонний обзор внутреннего объема.

Шафи винні холодильный для вина

дозволяють охолоджувати і зберігати вино в різних температурних режимах впродовж тривалого періоду часу.

Сокоохолоджувачи и гранітори сокоохладитель

сталі популярні завдяки розвитку підприємств харчування, що працюють по принципу самообслуговування. Охолоджені напої і м'який лід «граніти» можуть стати відмінним доповненням до асортименту напоїв.

Барний холодильник- мини-бар

обов'язковий атрибут барной стійки. Він є холодильною шафою невеликого розміру для напоїв. 

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ КАФЕ, РЕСТОРАНІВ

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ БАРІВ

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЇДАЛЕНЬ

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ФАСТ-ФУДІВ

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПІЦЕРІЙ

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ М'ЯСНИХ ТА КУЛІНАРНИХ ЦЕХІВ

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ МАГАЗИНІВ, СУПЕРМАРКЕТІВ